Dankzij de ChargePay van TSG wordt verbeelding werkelijkheid

tsg.jpg

De wereld verandert voortdurend aan een razendsnel tempo. Elektrische voertuigen zijn niet langer een trend, maar net blijvend. Meer en meer reizigers gebruiken de elektrische wagen. Bereid u dus voor op een boeiende reis naar een gastvrijere en duurzamere toekomst. 
TSG is dé specialist in betaalsystemen: het is in meer dan 30 landen wereldwijd actief en is met meer dan 5.500 toegewijde medewerkers een toonaangevend bedrijf. TSG neemt u graag mee in het elektrisch verhaal, waarin laadpunten gekoppeld aan het nieuw betaalsysteem, ChargePay, alleen maar voordelen bieden en aan ieders behoefte voldoen

ChargePay biedt diverse voordelen:

  • Transparant en betrouwbaar
    De prijs van een laadsessie kan complex zijn door de verschillende componenten, zoals het energie-, start- en parkeertarief, de transactie- en de roamingkosten. Dit gebrek aan transparantie maakt het moeilijk om vooraf de kosten van een laadsessie te berekenen. Bij TSG begrijpen we de noodzaak naar duidelijkheid. Kortom, voldoe aan de Europese verplichting door transparante tarieven aan uw klanten te bieden.
  • Snel en eenvoudig
    ChargePay accepteert een breed scala aan betaalmogelijkheden, waaronder laad-, tank-, bank- en kredietkaarten. Een betaling via uw eigen app behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Cross-selling
    Dankzij de barcodescanner kan de bezoeker kortingsvouchers toegekend krijgen en eenvoudig inwisselen, waardoor cross-selling mogelijk is. 

Ontdek nog meer voordelen van ChargePay op de website van TSG

Onderwerpen:

Auteur: Service Station