Skip to content Skip to navigation

Dico Beflux realiseert wasstraat bij Silver Wash in het Franse Douai

Het betreft een volledige Dico-wasstraat met kettinglengte van 45 meter. De installatie is uitgerust met 10 wasborstels, een polishmitter die open- of dichtgaat, 2 polishborstels voor lakverzegeling, 5 drogers en 3 nadroogborstels. Bovendien werd er ook een Dico Wave geïntegreerd kassasysteem voorzien.

 

G&V lanceert gezond en trendy shopconcept Breakpoint

Vanuit de visie dat wijzigingen op de markt opportuniteiten zijn, besloot G&V Energy Group, de grootste onafhankelijke speler op de Belgische markt van tankstations, zijn klassieke petrolshops te differentiëren tot aangename, trendy locaties, waar klanten met plezier stoppen voor een gezonde break, een leuke lunchafspraak of een meetingpoint met zakenrelaties onderweg.

Nieuwe Texaco-site geopend in Erembodegem

Begin september 2020 opende EG Group een nieuw Texaco-tankstation in Erembodegem. De automobilist kan er brandstof aanschaffen op een ruime tankpiste. Het station omvat tevens een Louis Delhaize-shop waar men terecht kan om voedingswaren, snoepgoed, dranken of autogerelateerde producten aan te schaffen. Op de site is ook het Go Fresh 2.0-bakeryconcept terug te vinden. 

Total-station in Halen biedt voortaan ook CNG aan

Recent werd een CNG-tankinstallatie geplaatst op het Total-station in Halen naast de E314. Voortaan kunnen zowel lichte als zware voertuigen (NGV1 en NGV2) er terecht om CNG te tanken. 

Carwash Dodane in Edingen grondig gerenoveerd

Zo werd in de eerste plaats de bestaande wasstraat werd uitgebreid. Er werd bijvoorbeeld een communicatietotem met een groot scherm bijgeplaatst. Verder is er in de wastunnel nu ook een lavaboog terug te vinden. Het wasgebouw werd verfraaid door de plaatsing van nieuwe kunststofwanden. Tevens kreeg de droger een omkasting om het geluid te absorberen. Verder werd de elektrische groep overgeschakeld naar het stroomnet. Tot slot kan de klant nu ook gratis stofzuigen op het stofzuigplein en gebruik maken van een parfumverspreider en een mattenwasser.

UNITI expo nogmaals uitgesteld

De Coronapandemie blijft het economische en sociale leven teisteren en dat heeft grote gevolgen voor de (inter)nationale evenementensector. De organisatoren van UNITI expo zijn ervan overtuigd dat er door het virus zeker tot volgend jaar restricties zullen gelden op de organisatie van vakbeurzen en dergelijke. Indien de situatie terug verergert, is een nieuwe tijdelijke ban van events niet uitgesloten.

VAGnv zoekt partners

De firma VAG ontstond in 1970, toen Paula en Gust Vangeel van start gingen met één van de allereerste automatische carwashes. Het echtpaar maakte de volledige evolutie van carwashinstallatie mee: van een manuele voorwas en afwerking tot een volledig geautomatiseerde wasbeurt. In 1974 besloten Paula en Gust besloten om een nieuwe activiteit toe te voegen aan hun onderneming, namelijk autoverhuur. In hun wagenpark waren toen onder meer de legendarische Simca’s, de Renault Saviems en de mooie bolle snuitjes van de Bedford terug te vinden.