Skip to content Skip to navigation

TSG Belgium installeert Kärcher roll-over in Aartselaar

Om de nieuwe wagens te wassen, installeerde Peugeot-garage Selleslaghs uit Aartselaar een Kärcher roll-over. Hiervoor klopte Selleslaghs aan bij TSG Belgium die deze realisatie voor zijn rekening nam. 

DiBO breidt bedrijfsruimte in Arendonk uit

DiBO had de opportuniteit om het naburige perceel aan de linkerkant te kopen. De bedrijfshal op het nieuw aangekochte perceel blijft behouden. Vervolgens zal een nieuwbouw gedeelte beide bestaande bedrijfsgebouwen verbinden. Met deze uitbreiding zal de omvang van de bedrijfsruimte in Arendonk met 2.500 m² toenemen. In het nieuwe gedeelte komt een volledig geautomatiseerd magazijn en een expeditieruimte met 2 loading docks. De magazijnruimte die vrijkomt in het bestaande DiBO pand maakt vervolgens plaats voor extra productieruimte.

Japan Tobacco International 11e jaar op rij Top Employer in België

JTI (Japan Tobacco International), gekend van zijn wereldwijde sigarettenmerken Camel en Winston en van de nieuwe generatie e-sigaretten Logic Compact, is voor het 11e jaar op rij bekroond als Top Employer in België. Bovendien behaalde JTI de derde plaats in de top 10 van Top Employers in ons land. Een bijzondere prestatie en een grote erkenning voor het uitstekende personeelsbeleid en arbeidsvoorwaarden van het bedrijf. 

Conveniencekanaal scoorde sterk in 2019

Uit de foodservicebarometer van onderzoeksbureau Foodservice Alliance blijkt dat de totale foodservicemarkt in België vorig jaar een mooi boekte met een omzetgroei, die de grens van 4% oversteeg. Het aantal bezoeken bleef weliswaar nagenoeg stabiel: een winst van amper 0,3% over het volledige jaar mag dan ook als een tegenvaller worden gezien De sterkste prestaties waren te vinden in het fastfoodkanaal. Dat kanaal deed het schitterend in 2019. Ook foodservice binnen het leisurekanaal presteerde bovengemiddeld gunstig.

8 nieuwe DiBO-buswasinstallaties voor Nederlandse vervoersmaatschappij Qbuzz

De Nederlandse vervoersmaatschappij Qbuzz kiest opnieuw voor DiBO. Het bedrijf telt al DiBO Berlin-buswasinstallaties in gebruik in Dordrecht en in Alblasserdam. Voor de regio Groningen bestelde Qbuzz eind vorig jaar nog acht nieuwe DiBO Berlin-buswasinstallaties bij. De nieuwe installaties zijn volledig afgestemd op het wassen van elektrische voertuigen en werden op specifiek verzoek gebouwd in een semi-doorrijvorm.

Q8 lanceert pilootproject voor on-demand pechhulp

Na een platform voor autodelen en laadpalen voor elektrische voertuigen, breidt Q8 zijn diensten nu ook uit met pechhulp. Het bedrijf heeft hiervoor een pilootproject van 1 jaar opgezet met de Belgische start-up Charlie24, de allereerste aanbieder van pechverhelping ‘on demand’ in ons land. “Zo willen we een nog breder scala aan mobiliteitsoplossingen aanbieden aan onze klanten”, aldus Anthony Vandenhecke, M&A New Business Manager bij Q8. 

Eerste publiek waterstoftankstation in Wallonië operationeel in april 2021

Dat laat Maarten Van Houdenhove, communicatieverantwoordelijke bij Dats 24, weten in een interview met de Waalse krant SudInfo.Het publieke waterstoftankstation komt er op de Dats 24-site langs de N3 in Outrecour (Herve). Een vergunningsaanvraag voor dit project werd recent ingediend. Het is de bedoeling dat de installatie in april 2021 operationeel is. De automobilist zal er tegen dan ook CNG kunnen tanken.