Skip to content Skip to navigation

Dover Fueling Solutions en Kingspan vormen nieuw partnership

Dover Fueling Solutions

Dover Fueling Solutions (DFS), wereldwijd leverancier van geavanceerde brandstofverdelers, elektronische betalingssystemen, automatische tankmeetsystemen en wetstock management solutions, kondigde recent zijn gloednieuw partnership aan met Kingspan, autoriteit en marktleider in bovengrondse AdBlue stockage- en verdeelsystemen, waardoor twee grootmachten in de sector van AdBlue-apparatuur voortaan samengaan.

GULF rolt tankstationnetwerk uit in China

Gulf

Gulf Oil International maakt met gepaste trots bekend dat er een overeenkomst bereikt werd voor de uitrol van een nationaal Gulf-tankstationnetwerk in China. Met de verkoop van smeermiddelen boekte Gulf Oil de laatste drie jaar heel wat succes in China en daarom is de uitbreiding van de Gulf-merknaam naar tankstations een logische stap. Beibei Energy wordt voor dit nieuwe tankstationnetwerk de partner van Gulf. Deze international kan prat gaan op heel wat expertise inzake de uitrol en het beheer van tankstationnetwerken.

Dover Fueling Solutions sluit 3-jarig contract met Q8

Dover Fueling Solutions

Dover Fueling Solutions (DFS), wereldwijd leverancier van geavanceerde brandstofverdelers, elektronische betalingssystemen, automatische tankmeetsystemen en wetstock management solutions, laat weten een langetermijncontract afgesloten te hebben automatische tankmeetsystemen te leveren aan Kuwait Petroleum International, dat in Europa opereert onder de merknaam Q8.

TSG zet bijzondere spotlight op productinnovaties van Kärcher en Tokheim

TSG - Kärcher - Tokheim

Op 15 mei 2018 start de UNITI expo in Stuttgart (Duitsland). Tijdens deze toonaangevende handelsbeurs voor de retail petroleum- en carwash sector in Europa zet TSG de gerenommeerde merken Kärcher en Tokheim in de schijnwerpers. Met een speciale countdown website telt TSG af tot het moment waarop beide merken hun baanbrekende innovaties onthullen op de UNITI expo. Kärcher en Tokheim zijn welbekende topmerken binnen de petrol branche. Ze staan bekend om hun continue innovatie van services en producten, zoals carwash en fueldispensers.

Fastned versterkt eigen vermogen en groeit hard door

Fastned

Fastned, dat bouwt aan een Europees netwerk van snellaadstations waar alle elektrische auto’s kunnen laden, is het afgelopen jaar wederom hard gegroeid. In 2017 nam de omzet met 133% toe tot 530.667 euro In totaal werd er door 6.279 klanten ruim 1 miljoen kWh bij Fastned geladen. Het aantal volledig elektrische auto’s steeg gedurende het jaar van 13.105 naar 21.115, een toename van 61%. Het aandeel volledig elektrische auto’s in het totale Nederlandse wagenpark nam toe van minder dan 0,2% naar bijna 0,3%.  

EU-commissie ondersteunt MEGA-E project

Allego

Dirk Beckers, directeur van het Uitvoerend Agentschap voor Innovatie en Netwerken (INEA) van de EU-commissie, heeft vandaag de co-financieringsovereenkomst overhandigd aan Allego waarin de financiële steun van 29 miljoen euro aan het MEGA-E project wordt bevestigd. Het officiële evenement vond plaats tijdens de TEN-T dagen in Ljubljana. Het Europese MEGA-E (Metropolitan Greater Areas Electrified) project is een initiatief van Allego waarbij 322 ultrasnelladers en 39 multimodale charging hubs worden gerealiseerd in tenminste tien Europese grootstedelijke gebieden.

Nieuwe organisator en locatie voor Carwash Show Europe 2019

Carwash Show Europe 2019

Tijdens de voorbije editie van de International Carwash Show in Las Vegas tekenden de Nederlandse onderneming ProMediaGroup, dat onder de Tankstation Vakbeurs organiseert en het online magazine TankPro uitgeeft, en de International Carwash Association een overeenkomst omtrent de organisatie van Carwash Show Europe. De komende vijf edities zal ProMediaGroup het event inrichten en in goede banen leiden. Bovendien verhuist het event naar een nieuwe locatie in Amsterdam, namelijk de Kromhouthal.