Skip to content Skip to navigation

Station

OrangeGas wordt marktleider op vlak van CNG in Duitsland

Met de overname van 75 Bio-CNG stations van EWE wordt OrangeGas met in totaal 129 stations marktleider in Duitsland. Door de gunstige fiscale regeling voor transport tot en met 2023 ziet OrangeGas veel potentie voor CNG-auto's en LNG-vrachtwagens in Duitsland. De stations werden per 1 juli overgenomen van het in Oldenburg gevestigde EWE en bevinden zich voornamelijk in Noord-Duitsland en in de omgeving van Berlijn. Het totaal aantal tankstations van OrangeGas komt hiermee in Nederland, Duitsland, Zweden en België boven de 200 te liggen.

Shell presenteert haar oplossingen voor elektronische tolbetaling in gans Europa

Belgian Shell NV  presenteert haar oplossingen voor tolbetaling: ze zijn vereenvoudigd, op maat, geïntegreerd en bestemd voor alle types van ondernemingen. Als vertrouwenspartner kan Shell fleetmanagers helpen om het rendement van hun ondernemingen aanzienlijk te verbeteren en werk te maken van de uitdagingen waarmee ze kampen. Shell wil met haar Europese netwerk (het meest uitgestrekte op de markt) haar leiderspositie in de ontwikkeling van nieuwe technologieën (met name inzake elektronische wegentolbetaling) nog versterken.

DENS en Hamer gaan samenwerken bij de uitrol van het DENS Hydrozine-aggregaat

DENS, de ontwikkelaar van het hydrozine-aggregaat, en Hamer, gespecialiseerd op het gebied van brandstofinstallaties in de Benelux, gaan samenwerken op het gebied van de productie, het onderhoud en de service van het DENS Hydrozine-aggregaat. Samen gaan ze de uitrol van de emissieloze hydrozine-aggregaten versnellen om zo de energietransitie een boost te geven. Hamer investeerde recent in DENS om de eerste machines te laten draaien.

Group Bruno rolt zijn Foodcorner-concept nu ook uit in treinstations

Op donderdag 18 juni 2020 wordt de nieuwe Foodcorner aan het station van Genk officieel geopend. Het betreft de 21ste Bruno Foodcorner in Limburg, maar wel de eerste die in een NMBS-station wordt ondergebracht. De andere vestigingen bevinden zich op een tankstation. De nieuwe Bruno Foodcorner Genk-Centrum is een concept gericht op snelle foodservice. Deze kleinere versie van het gekende concept is vooral gericht op take-away en delivery. Naast dranken, snoepgoed, kranten en broodjes worden er ook verse pizza’s bereid in een roterende pizzaoven van Italiaanse topkwaliteit.

BigBrother kondigt nieuwe webinars van FuelDay for Retail - Home Edition aan

Al enkele weken pakt BigBrother uit met gratis webinars in het kader van FuelDay for Retail - Home Edition. Deze zijn erg succesvol waardoor er opnieuw enkele webinars werden bekendgemaakt. De eerstvolgende webinar op donderdag 18 juni om 15u30 gaat over een optimale klantenbeleving in de shop in een anderhalvemetereconomie. Nu er versoepelingen komen op de (intelligente) lockdown in Nederland en België, is het weer drukker in de tankshop.

Tankbeurt bij Q8 voortaan ook betaalbaar via KBC Mobile

Dankzij een nieuw partnership met KBC Bank kunnen klanten van Q8 vanaf 22 juni 2020 hun tankbeurt via KBC Mobile betalen. Zo kunnen ze veilig en comfortabel tanken zonder hun bankkaart boven te halen of de betaalterminal aan te raken. Dit is een extra aanvulling op de Q8 smiles-app en past perfect in de strategie van Q8 om klantenbeleving centraal te zetten. Net zoals bij de Q8 smiles-app, selecteert KBC Mobile via de locatiesetting op de smartphone automatisch het juiste Q8-tankstation. De klant hoeft dus enkel een pompnummer en het type brandstof te kiezen.

Pagina's