Skip to content Skip to navigation

Station

G&V lanceert gezond en trendy shopconcept Breakpoint

Vanuit de visie dat wijzigingen op de markt opportuniteiten zijn, besloot G&V Energy Group, de grootste onafhankelijke speler op de Belgische markt van tankstations, zijn klassieke petrolshops te differentiëren tot aangename, trendy locaties, waar klanten met plezier stoppen voor een gezonde break, een leuke lunchafspraak of een meetingpoint met zakenrelaties onderweg.

Nieuwe Texaco-site geopend in Erembodegem

Begin september 2020 opende EG Group een nieuw Texaco-tankstation in Erembodegem. De automobilist kan er brandstof aanschaffen op een ruime tankpiste. Het station omvat tevens een Louis Delhaize-shop waar men terecht kan om voedingswaren, snoepgoed, dranken of autogerelateerde producten aan te schaffen. Op de site is ook het Go Fresh 2.0-bakeryconcept terug te vinden. 

Total-station in Halen biedt voortaan ook CNG aan

Recent werd een CNG-tankinstallatie geplaatst op het Total-station in Halen naast de E314. Voortaan kunnen zowel lichte als zware voertuigen (NGV1 en NGV2) er terecht om CNG te tanken. 

UNITI expo nogmaals uitgesteld

De Coronapandemie blijft het economische en sociale leven teisteren en dat heeft grote gevolgen voor de (inter)nationale evenementensector. De organisatoren van UNITI expo zijn ervan overtuigd dat er door het virus zeker tot volgend jaar restricties zullen gelden op de organisatie van vakbeurzen en dergelijke. Indien de situatie terug verergert, is een nieuwe tijdelijke ban van events niet uitgesloten.

VAGnv zoekt partners

De firma VAG ontstond in 1970, toen Paula en Gust Vangeel van start gingen met één van de allereerste automatische carwashes. Het echtpaar maakte de volledige evolutie van carwashinstallatie mee: van een manuele voorwas en afwerking tot een volledig geautomatiseerde wasbeurt. In 1974 besloten Paula en Gust besloten om een nieuwe activiteit toe te voegen aan hun onderneming, namelijk autoverhuur. In hun wagenpark waren toen onder meer de legendarische Simca’s, de Renault Saviems en de mooie bolle snuitjes van de Bedford terug te vinden.

Registratie voor Tankstation & Carwash Vakbeurs 2020 geopend

Op woensdag 4 en donderdag 5 november vindt in het Nederlandse Houten de zesde editie plaats van de Tankstation & Carwash Vakbeurs. Omwille van COVID-19 zal de vakbeurs ditmaal in een aangepaste vorm gebeuren. Tijdens deze 2 dagen worden ook het Green Fleet Congres en het Carwash Congres georganiseerd. Geïnteresseerden kunnen de uiteenzettingen live of online volgen. Om de veiligheid en de gezondheid van bezoekers, exposanten en medewerkers te garanderen, wordt de Tankstation & Carwash Vakbeurs dit jaar volgens een 'Walk & Talk-principe' georganiseerd.

Pagina's