Skip to content Skip to navigation

Carwash

Vema Projects presenteert de TikWash-app

Om in te spelen op de toenemende populariteit van mobiel betalen, ontwikkelde Vema Projects de TikWash-app. Carwashondernemers kunnen zich eenvoudig op dit platform aansluiten en beschikken zo over een mobiele betaalapp, waarmee het gebruiksgemak op hun locatie(s) wordt gestimuleerd. De eenvoudige werkwijze is kenmerkend voor de app, die in diverse talen beschikbaar is.  

De Wasbeer Ring Roeselare vernieuwt zijn selfwash

Carwashketen De Wasbeer baat in en rond Roeselare verschillende wasstraten en selfwash uit. Op zijn site Ring Roeselare werd recent de selfwash vernieuwd. De oude constructie werd afgebroken en vervangen door een nieuwe, lichtrijke selfwash, die uitgerust is met het Touch Pro-systeem. Hierbij maakt de wasklant zijn programmakeuze op een glazen wandplaat en wordt hij tijdens het wasproces op een visuele manier begeleid. De nieuwe selfwash telt 3 wasboxen. De firma Pro-Wash stond in voor dit renovatieproject.  

BigBrother kondigt nieuwe webinars van FuelDay for Retail - Home Edition aan

Al enkele weken pakt BigBrother uit met gratis webinars in het kader van FuelDay for Retail - Home Edition. Deze zijn erg succesvol waardoor er opnieuw enkele webinars werden bekendgemaakt. De eerstvolgende webinar op donderdag 18 juni om 15u30 gaat over een optimale klantenbeleving in de shop in een anderhalvemetereconomie. Nu er versoepelingen komen op de (intelligente) lockdown in Nederland en België, is het weer drukker in de tankshop.

Total Gooik opent wasstraat van 35 meter

Sinds kort kunnen klanten van het Total-station in Gooik er niet alleen gaan tanken, maar ook hun voertuig laten reinigen. Onder de noemer 'Total Wash&Drive' werd achter het tankstation immers een wastunnel in gebruik genomen. De carwash heeft een lengte van 35 meter en biedt 3 wasprogramma's aan. De wasstraat met een washoogte van 2,05 meter is onder meer uitgerust met een foamwall, ledverlichting en waterrecyclagesysteem. Er werden ook 3 stofzuigers op de carwash geïnstalleerd. De firma Pro-Wash stond in voor de realisatie van dit project.

Nieuwe FuelDay for Retail - Home Edition in het teken van de carwash

Op donderdag 11 juni organiseert BigBrother om 10 uur een nieuwe webinar. Ook deze editie is gratis en duurt 45 minuten. Ditmaal gebeurt de webinar in samenwerking met TSG. Het onderwerp luidt 'Het ultieme gemak voor de klant en de carwash ondernemer met Just Start to wash'.

Istobal lanceert desinfectieprogramma's voor haar verschillende wasinstallaties

In eerste instantie ontwikkelde Istobal een desinfectieprogramma voor de roll-overreeksen M’START en M’NEX. Hierbij wordt een desinfecterende chemisch product aangebracht van zodra het voertuig gedroogd is. Tijdens de laatste passage van de roll-over na het drogen wordt het product over het voertuig verneveld. Het desinfecterende product wordt toegepast met een volume van 12 liter/minuut, waardoor een concentratie van 0.5% wordt verkregen.

Pagina's