Sonny’s Enterprises neemt 2 Canadese bedrijven over

sonnys.jpg

Sonny’s, producent van wasstraten, carwashonderdelen en -accessoires, laat weten dat het de firma’s Washtech (niet te verwarren met het Duitse WashTec AG, nvdr), gevestigd in Calgary, en Wash Pros, gevestigd in Edmonton, heeft overgenomen. Washtech en Wash Pros zijn twee full-line carwashdistributeurs, die een uitgebreid assortiment van apparatuur en diensten voor selfwashes, roll-overs en wastunnels. 
“Ik ben blij de overname van Washtech en Wash Pros aan te kondigen en de samenwerking van de afgelopen jaren voort te zetten. Beide bedrijven hebben dezelfde passie en toewijding als wij om de Canadese klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en hen te helpen hun bedrijf te laten groeien,” aldus Paul Fazio, voorzitter van Sonny’s.

“We zijn verheugd dat we onze klanten zo goed mogelijk kunnen blijven bedienen door gebruik te maken van het brede aanbod van producten en diensten van Sonny’s”, zegt Todd Teolis, voorzitter van Wash Pros en Washtech. “Door onze regionale expertise samen te voegen met Sonny’s leidende marktpositie op het vlak van innovatie en productie , kunnen we ons cliënteel blijven ondersteunen met producten en diensten van topkwaliteit.”
Washtech en Wash Pros zullen geleid blijven worden door hetzelfde managementteam.

 

Onderwerpen:

Auteur: Service Station