Claro Carwash breidt de groep verder uit met Matz Carwash

cw_matz.jpg

Claro Carwash, dat tot de portfolio van Torqx Capital Partners behoort, en Martin Kniest, de eigenaar van Matz Carwash, zijn verheugd aan te kondigen dat Matz Carwash is overgenomen. Matz Carwash bestaat Matz Carwash uit twee hoogwaardige wasstraten met een fantastische uitstraling en een ijzersterk team, gelegen in Deventer en Zutphen. Bij Matz staat klantvriendelijkheid voorop: de locaties kenmerken zich dan ook door een uitgebreide dienstverlening. Matz is een prachtig voorbeeld op het vlak van succesvol maatschappelijk ondernemen en Claro is trots de historie van Matz voort te mogen zetten.

Voor velen komt dit nieuws als een verrassing, maar voor Martin is het een proces dat al twee jaar geleden in gang is gezet. “Door onze prachtige documentaire ‘De Wasstraat’ en ‘Bij ons op het AZC’ heb ik ontdekt waar mijn ware passie en droom liggen: ‘het verschil maken’. Mijn doel is om dit verhaal door het hele land te laten klinken, om bedrijven, instellingen en de overheid anders te laten denken over mensen met begeleidingsbehoefte en degenen die hun land hebben moeten verlaten vanwege oorlog of andere levensbedreigende situaties. In goed overleg met de Washelden en iedereen bij Matz Carwash, heb ik definitief besloten het stokje met trots over te dragen aan Claro. Ik ben ervan overtuigd dat Claro ervoor zal zorgen dat de werkwijze en de passie voor mensen op een nog hoger niveau zullen komen te liggen.”

Hein Castelijns, algemeen directeur van Claro Carwash, kijkt uit naar de nauwe samenwerking met het bestaande team. Hein benadrukt dat Claro vastbesloten is om het succes van Matz Carwash voort te zetten.

Onderwerpen:

Auteur: Service Station