TinQ breidt uit naar Aalter

Tinq Aalter
Tinq Aalter foto : ENVIEM

Tankstation keten TinQ heeft haar 20e en 21e locatie in Aalter geopend.  Het tankstation is gelegen op de Knokkebaan 75 en 76.

Met TinQ 24/7, snel, gemakkelijk en altijd voordelig tanken, dat kan vanaf 24 juni ook bij twee nieuwe locaties in Aalter. “We zijn ontzettend trots en enthousiast om onze 20e en 21e vestiging in België te openen”, aldus manager TinQ België, Stefan Claes.

Scherpe Prijzen

Claes wil ook in Aalter alles voor de klant doen. “Met TinQ Aalter brengen we onze scherpe prijzen en hoogwaardige brandstoffen nog dichter bij de klanten. We zijn vastbesloten om onze groei in België voort te zetten en openen dit jaar nog meer locaties.” De keten organiseerde een openingsactie van 24 tot en met 30 juni.

Over TinQ

TinQ is een onderdeel van ENVIEM, een multibrand company, gespecialiseerd in brandstoffen, smeermiddelen en energie. In Nederland bouwde TinQ ondertussen een netwerk uit van bijna 400 tankstations. Ook in België wil TinQ op korte termijn doorgroeien tot een sterke en dynamische keten van 24/7 selfservice tankstations.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Matthias Vanheerentals