HYGIENE

Vernieuwde toiletvoorzieningen langs Belgische snelwegen

Toiletten van 2theloo in tankstation in Nijvel
Toiletten in tankstation in Nijvel foto: 2theloo

2theloo, het gerenommeerde Europese toiletconcept, en Circle K gaan opnieuw samenwerken om de toiletvoorzieningen in alle Circle K tankshops in België te verbeteren. Deze overeenkomst is een belangrijke mijlpaal in het optimaliseren van de klantervaring en weerspiegelt de ambitie van beide merken om onderweg meer comfort te bieden.

Start project

Het project is al gestart : bij Circle K Nijvel, richting Brussel en Bergen, zijn de vernieuwde faciliteiten intussen in gebruik. In de loop van dit jaar zullen nog eens vijftien shops langs de snelwegen gerenoveerd worden, waardoor automobilisten en reizigers kunnen genieten van een comfortabele pitstop. Het is duidelijk dat 2theloo en Circle K vastbesloten zijn om de lat voor convenience en comfort langs de Belgische snelwegen hoger te leggen. In het kader van deze samenwerking zal 2theloo de faciliteiten moderniseren en ervoor zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne, toegankelijkheid en gebruikerservaring.

Toiletbezoek

Chris Meijers, CEO van 2theloo, is enthousiast. “We kijken ernaar uit om onze ruime jaren ervaring van het uitbaten van publieke toiletten in te zetten als we samen met onze gewaardeerde partner, Circle K, aan deze klus beginnen. Bij 2theloo geloven we dat elk toiletbezoek verrassend leuk en comfortabel moet zijn voor iedereen, élke keer weer. Door deze hernieuwde samenwerking kunnen we een nieuw niveau van gebruiksgemak bieden aan de reizigers in heel België.”

Enthousiast

Didier Dubois, Vice President bij Circle K België, toont zich enthousiast over de samenwerking: “Bij Circle K willen we onze klanten op elk touchpoint een uitzonderlijke service bieden. Door samen te werken met 2theloo verbeteren we onze toiletvoorzieningen zodat reizigers zeker kunnen zijn van een comfortabel en verfrissend toiletbezoek tijdens hun reis door België.”

Auteur: Matthias Vanheerentals