Investering

Group Bruno breidt uit, want ‘blijft geloven in de toekomst van het tankstation’

Group Bruno
Het grootste, modernste en meest duurzame Service Station van Group Bruno wordt gerealiseerd in Overpelt. Foto: Group Bruno, 2024

De Belgische Group Bruno zegt ‘te blijven geloven in de toekomst van het tankstation’. Daarom bouwt het bedrijf uit Bilzen in de plaats Overpelt, een paar kilometer ten zuiden van Valkenswaard, het ‘grootste, modernste en meest duurzame Service Station’.

Vóór het grootste, modernste en meest duurzame servicestation aan de Astridlaan in Overpelt kan worden gerealiseerd, gaat Group Bruno het oude bemande tankstation op de locatie slopen. Onder het oog van pers en publiek zal toekomstig CEO Noë Bruno op donderdag 13 juni het pand ‘spectaculair’ tegen de vlakte gooien. “Nu het pompeneiland klaar is, kan de nieuwbouw in Pelt eindelijk opstarten”, licht Noë Bruno toe. “Pelt wordt een van onze grootste, modernste en meest duurzame Service Stations. We blijven geloven in de toekomst van het tankstation, mede door de komst van de groene diesel HVO100. Daarnaast plaatsen we vier dubbele laadpalen voor elektrische wagens: twee gewone van 22 kW en twee snelladers met een capaciteit van 200 kW. Primeur zijn de voorzieningen voor elektrische laadpalen voor vrachtwagens en bussen, als eerste privé-initiatief in Noord-Limburg.”

Verder lezen?

Registreer nu om meer gratis artikelen te lezen.

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk