Skip to content Skip to navigation

Wayne blikt terug op geslaagde technologietop

Wayne Fueling Systems

Wayne Fueling Systems, wereldwijd verdeler van tankinfrastructuur, betalingssystemen, automatisering en beheerssystemen voor retail en commerciële tankstations kon editie 2016 van hun technologietop in Austin (Texas, USA) afsluiten met positieve feedback van de bezoekers.
Het uitverkochte event lokte bijna 225 klanten, verdelers, leveranciers etc… naar het hoofdkwartier van Wayne. De onderwerpen die tijdens de sessies aan bod kwamen waren onder meer: veiligheid bij betalingen, cloudgebaseerde technologieën, de toekomst van brandstoffen en hoe connecteren met de klant.   Daarnaast was er nog een “Partner Showcase” ruimte voorzien, waar niet enkel Wayne zelf zijn nieuwste producten en oplossingen kon uitstallen, maar ook sponsors van de Top hun technologieën konden tentoonstellen en promoten.

“Als je niet op kop loopt, geraak je achterop. Zo simpel is het”, verklaarde Bill Reichhold, vicepresident van Wayne voor Noord-Amerika. “Reeds 125 jaar speelt Wayne een voortrekkersrol op het vlak van vernieuwende brandstofverdeelsystemen, producten en technologieën voor klanten overal ter wereld. Reeds lang hebben wij een toonaangevende positie verworven binnen de industrie, en we zijn vast van plan dit te blijven doen.  Deze Top was dan ook de ideale gelegenheid om dit nog even te laten zien”.

“De paneldiscussies waren uiterst zinvol. Ze brachten verschillende belangrijke deelnemers samen en zochten antwoorden op vragen die ook leven bij het publiek”, stipte Mark Gruggett van Kroger nog aan. “De nuttigste onderdelen van de Top waren de gedachtewisselingen met andere bezoekers, waarbij veel van elkaar geleerd werd”.

Wayne plant in 2017 twee Technologietops, één in Noord-Amerika en één in Europa.