Skip to content Skip to navigation

TSG introduceert MobyPay

Datum publicatie: 
vrijdag, 12 april, 2019

Het betaallandschap evolueert in een razendsnel tempo. De afgelopen jaren zijn er dan ook nieuwe technologieën geïntroduceerd, die het betalen steeds makkelijker en sneller maken. Betalen met de smartphone is één van de technologieën die niet meer uit onze maatschappij weg te denken zijn. Ook tankstations kunnen hier niet achter blijven. Betalen met een smartphone op een tankstation kan heel eenvoudig. In plaats van zijn bank- of tankkaart neemt de klant zijn smartphone en rekent af door het gebruik van een app. Het enige dat de consument nodig heeft, is een mobiele betaalapplicatie die geschikt is voor tankstations met Fuel POS.

TSG is als service- en installatiepartner van benzinestations de geschikte partij om de introductie van mobiele betaaloplossingen op uw station(s) te vergemakkelijken. Daarom stelt de onderneming de nieuwste betaaltechnologieën beschikbaar en laat deze naadloos aansluiten op de huidige systemen op uw locatie(s). Om te kunnen voorzien in de groeiende behoefte van uw tankende klant om mobiel te betalen, pakt TSG uit met MobyPay, een unieke betaaloplossing voor tankstations: uw klant selecteert de pomp op zijn smartphone, terwijl hij nog comfortabel in zijn wagen zit. Hij kan daarbij gebruik maken van zowel bank - als tankkaarten.
TSG ontwikkelde de achterliggende technologie op het MobyPay Cloud-platform, waardoor ze ervoor zorgt dat de pomp op het juiste moment wordt vrijgegeven en dat betalingen via de desbetreffende autorisatiehost worden verwerkt. Vervolgens is de keuze aan u: wilt u de mobiele betalingsfunctionaliteit integreren in uw eigen app of eerder een kant-en-klare app die volledig op uw huisstijl is afgestemd. Beide manieren zijn mogelijk. In het eerstgenoemde geval wordt via de API van TSG MobyPay naadloos geïntegreerd in uw app.