Skip to content Skip to navigation

Special Uniti 2018 - Service Station Magazine

Tokheim Solutions Belgium nv wordt TSG Belgium nv

TSG Belgium nv

Tokheim Solutions Belgium nv zal per heden verder gaan onder een nieuwe naam: TSG Belgium nv, waarbij TSG staat voor Technical Services Group. Deze internationale groep, waar de huidige organisatie reeds geruime tijd deel van uitmaakt, is ’s werelds belangrijkste leverancier van apparatuur en services aan benzinestations en oliemaatschappijen in Europa en Afrika. Zij biedt haar cliënteel een compleet pakket aan, gaande van benzinepompen, betaalterminals, mediatoebehoren en tankinhoudmeetsystemen tot de productie van volledige AdBlue-oplossingen. De onderneming is in meer dan 30 landen actief en is de werkgever van meer dan 3.000 werknemers. TSG focust zich op de retail petroleumbranche, maar heeft zeker ook ambities hierbuiten.

“De reden voor het voeren van een nieuwe naam en logo heeft te maken met de ambities, die wij hebben en onze focus op de verkoop en ondersteuning van technisch complexe oplossingen in de B2B-markt. We blijven partner op het gebied van service en installatie van de Tokheim-apparatuur, maar daarnaast richten we ons ook op voor bijvoorbeeld de aankoop en het onderhoud van carwashinstallaties van Kärcher”, aldus Mario Boere, Managing Director North Europe.

Naast de naamsverandering zal ook het logo aangepast worden. Als exclusief distributeur van onder andere Tokheim en Kärcher zullen deze logo’s zichtbaar worden op alle uitingen van TSG in de media.