Skip to content Skip to navigation

Tankstation Vakbeurs 2019 presenteert goed gevulde beursvloer en een flink gestoffeerd inhoudelijk programma

Datum publicatie: 
woensdag, 4 september, 2019

De Tankstation Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België, vindt dit jaar plaats op woensdag 6 en donderdag 7 november 2019. Twee dagen lang staat Expo Houten volledig in het teken van brandstof, carwash en convenience. Een groot aantal exposanten heeft intussen al een plek op de beursvloer uitgezocht. De vakbeurs wordt georganiseerd door de vakbladen TankPro en CarwashPro. Meer dan 2.500 bezoekers kwamen vorig jaar af op de Tankstation Vakbeurs. “Dat was een absoluut record”, vertelt Remco Nieuwenbroek, programmamanager en hoofdredacteur van TankPro. “De vakbeurs is afgelopen jaren uit zijn voegen gebarsten, daarom besloten we in 2018 uit te breiden naar twee dagen. Dat bleek in de smaak te vallen. Ook tijdens komende editie is de beursvloer daarom weer twee volledige dagen geopend. Bezoekers kunnen op beide dagen kennismaken met de nieuwste producten, diensten en innovaties. Uiteraard is de Tankstation Vakbeurs ook de perfecte gelegenheid om andere professionals uit de branche te ontmoeten.”

Naast een volle beursvloer kunnen bezoekers zich tevens laten bijpraten over ontwikkelingen en trends tijdens het uitgebreide inhoudelijk programma. Dit jaar staan voor het eerst twee congressen in de agenda. Het congres op woensdag 6 november draait volledig rond de toekomst van de shop. Hoe zorg je ervoor dat je tankshop levensvatbaar is, nu en in de toekomst? Het congres op de tweede beursdag staat in het teken van brandstof en wordt georganiseerd in samenwerking met zusterblad Automobiel Management. Het thema luidt dan ‘Het nieuwe rijden: tanken of laden?’
Op dag twee vindt bovendien het CarwashForum plaats, waarin deskundigen en prominenten hun licht laten schijnen op carwashgerelateerde onderwerpen. Bovendien wordt er een uitgebreid workshopprogramma samengesteld. De sessies zullen in het teken staan van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience.