Skip to content Skip to navigation

Service Stations & Equipment-activiteiten van DCM/EMBA komen in handen van Hamer Technical Installations

Datum publicatie: 
maandag, 9 maart, 2020

Per 12 februari 2020 heeft Hamer België de Service Stations & Equipment-activiteiten van DCM/EMBA overgenomen. Door deze acquisitie van zowel de werknemers als de technische voorraad binnen hun bestaande organisatiestructuur garandeert Hamer België per direct om de ondersteuning van de operationele installaties van de DCM/EMBA SSE-klanten te waarborgen, inclusief de lopende service- en ijkcontracten.

Hamer is reeds meer dan 80 jaar actief binnen de sector van tankinstallaties. Diverse langdurige samenwerkingen met internationale A-merken maken dat Hamer vandaag over een sterke, kwalitatieve productportfolio beschikt. Dit ondersteunt hun ambitie om ook deze klanten nog beter te kunnen assisteren bij elke klantspecifieke oplossing. “De markt blijft evolueren, onze klanten blijven zich ontwikkelen en wij als aanbieder van totaaloplossingen dus ook. Het is onze taak om onze klanten maximaal te begeleiden in de technologische keuzes die nodig zijn om hun ambities waar te maken”, legt Gert Remeysen, bedrijfsleider van Hamer België, uit. 

Met de overname van de DCM/EMBA SSE-activiteiten toont Hamer wederom zijn ambitie om in de Benelux een vooraanstaande totaalintegrator te zijn. Door deze deal verbreedt de firma zijn bestaande activiteiten op het gebied van commerciële & home base tankinstallaties, een belangrijke schakel in de totale scope van activiteiten. Hamer ontwerpt en realiseert installaties voor tankterminals, brandstoffendepots, spoorweginstallaties, tankinstallaties,  werkplaatsinrichtingen, noodstroominstallaties en haventoepassingen. De afdeling ‘Future Fuels’ focust zich buiten E-charg projecten op  de nieuwe brandstoffen zoals HVO, GTL, CNG (Compressed Natural Gas), LNG (Liquid Natural Gas) tot en met de integratie van waterstofinstallaties.