Skip to content Skip to navigation

Ease2pay en MyOrder slaan handen in elkaar voor slimmere betaaloplossingen

Ease2pay - MyOrder

Via dochtermaatschappij Ease2pay B.V. neemt Ease2pay N.V. de activiteiten van MyOrder over van Rabobank. Hiermee willen zij de krachten bundelen om mobiel betalen en loyalty in verschillende sectoren een boost te geven. Ease2pay wil mobiel betalen en loyalty op grote schaal beschikbaar maken voor zowel consumenten als bedrijven. Op dit ogenblik werken beide bedrijven met een mobiele tank- en parkeeroplossing en door samen te werken ontstaat er een netwerk van ruim 600 tankstations en 116 steden waar je met één enkele app je brandstof kan betalen en ook je wagen kan parkeren langs de straat.

"Mobiel betalen in combinatie met loyalty is zowel voor de consument als voor de ondernemer zeer voordelig. We hebben er het afgelopen jaar veel positieve ervaringen mee opgedaan met de Ease2pay app. Door nu de combinatie te maken met MyOrder hebben we alle elementen in huis om in verschillende branches een slimmere betaaloplossing aan te bieden" zegt Jan Borghuis, directeur Ease2pay.

Ook Thomas Brinkman, oprichter van MyOrder, is opgetogen met de deal.  Door deze samenvoeging kunnen we bijvoorbeeld het systeem van pre-ordering toevoegen: je bestelt vooraf een broodje, dat voor je klaarligt wanneer je aankomt op het tankstation. Er is veel vraag naar dit soort oplossingen en wij gaan ons daar volledig op richten."