Skip to content Skip to navigation

Dover Fueling Solutions sluit 3-jarig contract met Q8

Dover Fueling Solutions

Dover Fueling Solutions (DFS), wereldwijd leverancier van geavanceerde brandstofverdelers, elektronische betalingssystemen, automatische tankmeetsystemen en wetstock management solutions, laat weten een langetermijncontract afgesloten te hebben automatische tankmeetsystemen te leveren aan Kuwait Petroleum International, dat in Europa opereert onder de merknaam Q8. DFS verbindt er zich toe om de volgende drie jaar automatische tankmeetsystemen, geconfigureerd met ProGauge LX consoles en verbonden met ProGauge sondes (zowel bekabeld als draadloos) te leveren aan Q8 in Italië, Spanje, de Benelux en Noordwest-Europa. Deze strategische zet vormt, samen met andere recente succesvolle aanbestedingen op het vlak van automatische tankmeetsystemen, de sleutel tot de snelle wereldwijde expansie van DFS in end-to-end oplossingen voor tankstationsites.

ProGauge, een onderdeel van Dover Fueling Solutions, is een van de grootste leveranciers van wetstock management-oplossingen, waaronder automatische tankmeetsystemen, tanksondes, consoles, sensoren, 3D laser en alle gerelateerde software- en kalibratiediensten, met een netwerk van verdelers in heel wat landen over de hele wereld.

“Wij zijn uiterst blij en vereerd met dit belangrijk order. Wij zijn ervan overtuigd dat ons innovatieve gamma automatische tankmeetsystemen de juiste oplossingen kan bieden om zo tegemoet te komen aan de verwachtingen van de consument. Wij gaan met Q8 samenwerken om onze jarenlange relatie te versterken en om blijvend kwaliteit te bieden via onze producten”, aldus Brad Schumacher, VP Key Accounts en Marketing bij DFS.