Skip to content Skip to navigation

Dover Fueling Solutions en Kingspan vormen nieuw partnership

Dover Fueling Solutions

Dover Fueling Solutions (DFS), wereldwijd leverancier van geavanceerde brandstofverdelers, elektronische betalingssystemen, automatische tankmeetsystemen en wetstock management solutions, kondigde recent zijn gloednieuw partnership aan met Kingspan, autoriteit en marktleider in bovengrondse AdBlue stockage- en verdeelsystemen, waardoor twee grootmachten in de sector van AdBlue-apparatuur voortaan samengaan.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst, zal DFS, onder zijn merken Wayne Fueling Systems (“Wayne”) en Tokheim, samen met Kingspan een reeks AdBlue retail dispensers en AdBlue opslagtanks aanbieden aan de retail- en commerciële brandstofsector zowel in als buiten Europa.

 “Wij zijn opgetogen over de samenwerking met DFS, waardoor wij mee kunnen zorgen voor vernieuwing in de sector van de AdBlue –apparatuur en zo het verschil kunnen maken”, verklaart Kirstie Lassallette Desnault, Global Commercial Lead in AdBlue-apparatuur voor Kingspan.

Lise-Lotte Nordholm, Global Product Director voor DFS voegt hieraan toe: “De timing voor dit partnership kon niet beter met de recente lancering van de iconische SlimLine Edge AdBlue opslagtank van Kingspan. Samen met de brandstofverdelers Wayne Helix™ en Tokheim Quantium™ van Dover zal dit product een uniek aanbod vormen op de markt. Wij zijn heel blij met Kingspan te kunnen samenwerken om deze producten op de markt te brengen en zo een sprong voorwaarts te maken in de opslag en verdeling van AdBlue.”