Skip to content Skip to navigation

Britse TLM komt in handen van Madic group

Datum publicatie: 
dinsdag, 23 april, 2019

De Franse onderneming Madic group breidt haar expertise op het vlak van management- en betaalsystemen uit door de overname van de Britse firma TLM technologies. Die laatste ontwikkelt unieke technologie en systemen die noodzakelijk zijn om een retailbusiness te runnen zoals de EPOS-oplossingen. Door deze acquisitie zet Madic haar internationale groei verder en kan het bedrijf bovendien een complete management- en betaaloplossing aanbieden.
“We zijn verheugd dat we TLM in onze groep kunnen integreren. Het bedrijf is immers een dynamische en innovatieve speler op de retail- en forecourtmarkt in het Verenigd Koninkrijk. Deze overname maakt deelt uit van onze ontwikkelingsstrategie op de internationale betaalmarkt, waarbij we willen beantwoorden aan de operationele en financiële noden van onze klanten, retailers, brandstofoperatoren en onderhoudsbedrijven”, stipt Fabrice Chapelain, CEO van MADIC group aan.
“Ik ben verheugd over onze deal met Madic Group. Deze verzekert de toekomst van TLM en creëert een geweldig groeiplatform. Deze acquisitie stelt ons in staat om ons productgamma, met de steun van een wereldbefaamde speler op de tankstation- en conveniencemarkt, wereldwijd te verdelen”, voegt Lee Papper, CEO van TLM, hieraan toe.