Skip to content Skip to navigation

AVIA Polen bereidt zijn toekomst voor met ICASA als partner

Datum publicatie: 
dinsdag, 2 juni, 2020

UNIMOT S.A., lid van AVIA International sinds 2016, is een Poolse, onafhankelijke importeur van vloeibare brandstoffen en gassen. Deze snelgroeiende en ambitieuze onderneming ontwikkelt in Polen een netwerk van tankstation onder het AVIA-merk. Om hun groei te ondersteunen en hun tankstations klaar te stomen voor de toekomst, besloot UNIMOT S.A. in zee te gaan met ICASA. Met dit partnership wil de Poolse firma het management van de tankstations en de fleetcards stroomlijnen en centraliseren. 
"Tegen eind 2020 willen we ruim 70 stations gelanceerd hebben", aldus Adam Sikorski, CEO van UNIMOT “Ter ondersteuning van onze groei en om onze stations futureproof te maken, waren we op zoek naar een solide partner met ruime expertise op het vlak van tankstation- en fleetcardmanagement. Uiteindelijk kozen we voor ICASA om het management van onze stations en fleetcards te centraliseren en te stroomlijnen en tevens de behandeling en de autorisatie van de transacties te verzekeren."

“We zijn verheugd dat we UNIMOT kunnen begeleiden in de expansie van hun tankstationnetwerk en hun doelstelling om uit te groeien tot de meest gebruikte tankkaart van Polen. Met onze ICASA Suite bieden we onze klanten een cloudoplossing aan die hen toelaat om hun zaken van A tot Z te beheren. Bovendien laat onze flexibiliteit toe om een oplossing te ontwikkelen die volledig beantwoordt aan de steeds wijzigende behoeften en noden van onze klant", legt Rudi Bollen, CEO van ICASA Group, uit.

Voor hun fleetcardmanagement gaat UNIMOT de ICASA Authorization gebruiken: deze end-to-endoplossing omvat zowel de registratie, de autorisatie, de controle en de afhandeling van de transacties en de kaarten. Alle transactie worden verstuurd naar de autorisatieserver, die in realtime verbonden is met ICASA Suit of elk ander ERP-systeem, die bedrijven gebruiken. Het voordeel is dat zowel de kaartuitgevers als de -gebruikers steeds met de meest actuele data werken en dus over een up-to-date overzicht van de tankkaarten beschikken.