Skip to content Skip to navigation

18de Bruno Service Station heeft Shell-logo

Bruno Service Station

Group Bruno, het bedrijf achter de toonaangevende Bruno Service Stations in Limburg, heeft het tankstation De Daal in Zutendaal overgenomen. Opvallend: na 17 Esso vestigingen behoudt deze in Zutendaal zijn Shell-embleem.
De totale investering van de overname en de renovatie van Bruno Service Station te Zutendaal bedraagt 1 miljoen euro. Group Bruno heeft het Bruno’s Foodcorner-gedeelte uitgebreid naar een totaaloppervlakte van ongeveer 185 m².  Ook in deze vestiging kan de klant genieten van verse broodjes en pizza’s die ter plaatse klaargemaakt worden. Met een 15-tal zitplaatsen en 20-tal staanplaatsen kan de consument deze ook in het servicestation nuttigen.

In totaal stelt Bruno Service Station Zutendaal momenteel 2 medewerkers (1 voltijdse, 1 halftijdse) te werk. Vanaf april dit jaar zal de personeelsbezetting uitbreiden naar  10 medewerkers. Dat maakt dat er over alle Bruno vestigingen zo’n 400 medewerkers actief zijn.

De komende jaren voorzien Angelo en Giuliano Bruno een grondige renovatie van de andere vestigingen in Limburg en zijn er plannen nieuwe vestigingen te openen binnen en buiten Limburg.
Met een netwerk van 18 vestigingen in Limburg is Group Bruno een veelzijdig Genks bedrijf met heel wat diensten in het aanbod. Buiten het verdelen van kwaliteitsbrandstoffen, dragen ze het one-stop-shop-principe hoog in het vaandel. Naast het tanken van benzine kunnen chauffeurs ook een heerlijke maaltijd krijgen, hun auto een wasbeurt geven en zelfs een wagen huren.