Skip to content Skip to navigation

Q8 lanceert getrouwheidsprogramma Q8 Smiles nu ook in Luxemburg

Datum publicatie: 
dinsdag, 29 september, 2020

Ruim een jaar na zijn lancering in België telt het getrouwheidsprogramma Q8 Smiles al meer dan 300.000 gebruikers.Het principe van dit spaarprogramma is simpel: voor iedere getankte liter bij Q8 en iedere euro die in de Q8-shop wordt gespendeerd, ontvangt de automobilist een getrouwheidspunt of zogenaamde Smile. Wie 500 Smiles verzameld heeft, kan deze inruilen voor een cadeaucheque van 5 euro die geldig is bij ketens, zoals Hifi International, H&M, Ici Paris XL, Kinepolis of Decathlon, en in de Q8-shops. Dit overweldigend succes in ons land zorgt ervoor dat het Q8 Smiles-programma nu ook in het Groothertogdom Luxemburg wordt geïntroduceerd. De ambitie is alvast om tegen volgend jaar minstens 52.000 gebruikers te genereren.  
Met Q8 smiles bereikt Q8 een nieuwe fase in zijn evolutie van traditionele brandstofverkoper naar een complete mobiliteitsspeler.
«Wij willen op die manier ook onze klanten beter leren kennen, zodat we hen de beste service en het meeste comfort kunnen aanbieden. Bovendien plannen we de komende maanden nog tal van andere digitale toepassingen op de Luxemburgse markt", schetst Alain Hecker, Operations Manager bij Q8 Luxemburg.