Skip to content Skip to navigation

Het Nederlandse tankstation AVIA Weghorst en ICASA gaan nauwer samenwerken

Datum publicatie: 
maandag, 14 oktober, 2019

AVIA Weghorst kiest ICASA als partner om hun 130 bemande en onbemande stations in Noordoost- en Midden-Nederland ‘future proof’ te maken. Sinds 2018 gebruikt AVIA Weghorst de autorisatie-oplossing in de ICASA Energy Suite voor het beheer, de afhandeling en de autorisatie van transacties. ICASA en AVIA Weghorst breiden hun samenwerking nu uit. “Om klaar te zijn voor toekomstige uitdagingen zullen we de ICASA Energy Suite gebruiken om al onze stations, distributie en boekhouding te beheren en onze groei te ondersteunen”, legt Niek Weghorst, CEO van AVIA Weghorst, uit. "Door alle bedrijfsprocessen verder te automatiseren in één centraal beheersysteem helpt ICASA ons onze productiviteit te maximaliseren, onze kosten te beheersen en onze energy business te beheren."
"De kracht van de ICASA Energy Software Suite is dat het een cloud platform en -applicatie biedt om meerdere kernfuncties van het bedrijf end-to-end uit te voeren", verduidelijkt Rudi Bollen, CEO van ICASA Group. “Standaard dashboards met uitgebreide configuratie-opties bieden onze klanten een grote toegevoegde waarde om zaken te monitoren en waar nodig aan te passen. Met onze software suite bieden we de flexibiliteit om een ​​oplossing te implementeren die perfect aansluit op de veranderende behoeften en wensen van de business van onze partner. "

Bij ICASA gaan klanttevredenheid, innovatie en kwaliteit hand in hand. ICASA past zijn cloud suite voortdurend aan naarmate de markt en de behoeften van klanten evolueren. De IT-sector verandert immers razendsnel en met haar uitgebreide portfolio van managementoplossingen volgt ICASA deze ontwikkelingen op de voet. Stilstaan ​​is immers achteruitgaan.