Skip to content Skip to navigation

Café Bonjour-concept valt in Nederland in de prijzen

Datum publicatie: 
maandag, 14 januari, 2019

Het concept Café Bonjour van de Total-tankstations is in Nederland verkozen tot de beste foodservice-aanbieder langs de weg. Dat werd bekend gemaakt op vakbeurs Horecava in Amsterdam, waar de Foodservice Awards werden uitgereikt. 
"Fantastisch dat we deze award in ontvangst mogen nemen!”, zo reageert Frits Morrema, manager retail marketing & communication van Total Nederland N.V. “Dat consumenten ons als beste beoordelen is een hele eer, de kroon op ons werk. Want we hebben het afgelopen jaar flink aan de weg getimmerd. In 2018 hebben we ons Cosie-concept breed uitgerold. Cosie staat voor Coffee, Sandwiches, Inspiration & Experience. Daarmee zetten we in op kwaliteit en beleving. Met baristakoffie, verse sapjes en culinaire sandwiches, gepresenteerd in een moderne en sfeervolle omgeving krijg je bij Total het restaurantgevoel. Cosie maakt het tankstation tot een plek waar weggebruikers graag komen én terugkomen. Deze award is een mooie bevestiging van onze inspanningen."
De Foodservice Awards, die dit jaar voor de eerste keer werden uitgereikt, maken deel uit van een groot onafhankelijk consumentenonderzoek. De afgelopen maanden beoordeelden 20.000 consumenten foodservice bedrijven in verschillende categorieën op aspecten als prijs, kwaliteit, samenstelling van het assortiment, deskundigheid en klantvriendelijkheid. Total Nederland N.V. scoorde in de categorie ‘Tankstations’ het hoogst en kwam dus als winnaar uit de bus.