Skip to content Skip to navigation

UNITI expo 2018 wordt groter dan ooit

UNITI expo 2018

UNITI expo, één van de belangrijkste Europese vakbeurzen  voor de brandstoffenretail en de carwashindustrie, telt dit jaar ruim 20% meer beursoppervlakte dan tijdens de vorige editie.
Het tweejaarlijkse event, dat van 15 tot en met 17 mei 2018 in het Duitse Stuttgart wordt georganiseerd, biedt professionals uit de bovenvermelde sectoren om elkaar gedurende drie dagen te ontmoeten en zaken te doen in een internationale context.

Standhouders zullen tijdens UNITI expo 2018 hun recentste producten/diensten en innovaties op een totale beursoppervlakte van 40.000 m². Dit jaar zal de vakbeurs zich extra focussen op alternatieve brandstoffen. Zo wordt er onder meer aandacht besteed aan de ontwikkeling van de waterstoftechnologie, e-mobiliteit en de opmars van LNG en CNG. Zo staat er tijdens de conferentieprogramma een volledige dag in het teken van deze brandstoffen van de toekomst. Verder geeft de organisatie aan dat er dit jaar het aantal exposanten en de ingenomen beursopppervlakte uit de carwashbranche fors is toegenomen.
“We zijn gegroeid van 25.000 m² beursoppervlakte tijdens de eerste editie in 2014 naar 35.000 m² in 2016. Voor 2018 zullen exposanten van over de ganse wereld hun nieuwigheden en producten voorstellen op 40.000 m²”, aldus Bruno Boroewitsch, CEO van com-a-tec dat de  co-organisator is van UNITI expo.

De vakbeurs omvat alle interessegebieden van de tankstation- en carwashondernemer: tanktechnologie, logistiek, bouw van tankstations en carwashes, betaalverkeer, automatisatie, carwash en autoverzorging, shopbenodigdheden, convenience,… Op drie verschillende forums zal een selectie van sectorexperten tevens de huidige marktontwikkelingen, de voornaamste trends en de toekomstige uitdagingen belichten.

“UNITI expo trekt een breed spectrum bezoekers aan. Daartussen bevinden zijn heel wat beslissingsnemers van de belangrijkste brandstofretailers, oliemaatschappijen en carwashoperatoren. We trekken ook een erg internationaal vakpubliek aan: van over de ganse wereld zakken professionals af naar Stuttgart Messe. We zijn ervan overtuigd dat de resultaten van UNITI expo 2016 zullen overtreffen. Toen mocht het event 425 standhouders uit 36 landen en ruim 15.000 bezoeker uit 110 verschillende landen verwelkomen. Dankzij het innovatie karakter van de beurs, het goed gestructureerde programma en de hoge kwaliteit van de standhouders staat UNITI expo met stip aangeduid in de agenda van veel professionals”, benadrukt Boroewitsch. Het bezoek aan de beurs en de bijhorende conferenties is gratis. Professionals uit de branche kunnen hun beursbezoek nu al registreren op de website van UNITI expo: www.uniti-expo.de.