Skip to content Skip to navigation

UNITI expo 2020 maakt nieuwe samenwerkingspartners bekend

Datum publicatie: 
woensdag, 6 november, 2019

UNITI expo kan niet alleen rekenen op een stijgend aantal exposanten, ook vier nieuwe samenwerkingspartners worden voor editie 2020 aan boord genomen. Bedrijven die voorheen al partner waren, zoals Cecod, Coca-Cola, Competence Center, eurodata, GenussGarten Hack, Lantzerath-Group, Lekkerland, PayTec, Pmw, Sonax en Tank&Rast worden aangevuld met vier nieuwe namen: Fanke, Kärcher, Nsi en Pdi). Op die manier bekomt de beurs een schat aan extra knowhow en ervaring. Helemaal in lijn met het motto ‘Van de industrie voor de industrie” blijft UNITI expo samen met zijn 16 partners het succesverhaal verderzetten als grootste Europese vakbeurs voor de tankstation- en carwashbranche. Bovendien biedt het nationale en internationale deelnemersveld mogelijkheden om overal ter wereld nieuwe markten aan te boren. Samen vertegenwoordigen de samenwerkingspartners in al de beurszones een hoge graad aan expertise. Technology, payment & logistics, carwash & carcare, oliemaatschappijen en petrolretailers en shop & convenience: elke partner vertegenwoordigt een exclusief productsegment uit de themazones van de vakbeurs.

UNITI expo belooft zijn samenwerkingspartners niet enkel veel media-aandacht en een sterke merkaanwezigheid. Zij worden ook betrokken in het planningsproces van de beurs en geven tips en advies aan de organisatoren. Het succes van dit concept vertaalt zich in een stijgend aantal partners bij elke editie. Sommige partners waren reeds betrokken bij de eerste editie van UNITI expo in 2014. De beurs werkt bovendien samen met tal van mediapartners zoals Service Station Magazine om experten overal ter wereld te bereiken en te informeren.
“De aanwezigheid en input van onze partners zal onze vakbeurs alleen maar opwaarderen” onderstreept Elmar Kühn, directeur van UNITI-Kraftstoff Gmbh. Hij is niet alleen blij met de partners van het eerste uur, maar heet ook de nieuwe partners van harte welkom. “Gesteund door deze sterke merken kan UNITI expo vooruitblikken naar een positieve toekomst voor onze succesvolle beurs”, alsnog Kühne.