Skip to content Skip to navigation

Mis de FuelDay for Retail van volgende week niet

Datum publicatie: 
vrijdag, 22 maart, 2019

Volgende week donderdag 28 maart 2019 wordt de FuelDay for Retail georganiseerd.  Zoals we reeds aankondigden werd het event dit jaar in een nieuw jasje gestopt. Met de naamswijziging anticipeert organisator BigBrother op de verandering en evoluties in de markt. Eén van die wijzigingen is de samenvoeging van foodretail en tankstations. De kracht van dit evenement ligt bij het contact tussen de ondernemers en professionals tijdens een inspirerende dag, dit is uiteraard onveranderd gebleven.  Voor de komende editie noteert BigBrother alvast een record aan reserveringen. Maar liefst 95% van de beschikbare stoelen zijn gereserveerd maar wie het event toch nog wil bijwonen, kan zich nog inschrijven via www.fuelday.nl.
Het programma van de FuelDay ziet er alvast veelbelovend uit. Een eerste spreker is Cate Trotter. Zij werd In 2017 werd verkozen tot een van LinkedIn's 12 'Top Voices' in de U.K. en heeft tevens een plek in de Top 20 Global Retail influencers.
Cate combineert unieke, krachtige inzichten met harde data en presenteert ze op een no-nonsense manier. Ze gebruikt inspirerende praktijkvoorbeelden om te laten zien hoe u deze trends kunt benutten om zo uw business verder te helpen. Daarna is het de beurt aan Rik Vera, een wereldwijd bekende keynote spreker, auteur van het boek ’Managers The Day After Tomorrow’ en vertrouwd adviseur in het kader van focus op extreme klanttevredenheid. Hij zal verbanden leggen tussen de mobiliteit en de retail. Ook Frits Morrema staat op het programma. Hij is al 28 jaar werkzaam voor de Total groep, waarvan de helft in het retailsegment. De afgelopen 5 jaar gaf Frits vorm aan het inmiddels bekende en prijswinnende COSIE-shopconcept (COSIE staat voor Coffee, Sandwich, Inspiration en Experience), waar Total  recent ook een Foodservice Award mee won. Voor het eerst staat er ook een mystery speaker op het programma. Ook deze lezing belooft volgens BigBrother erg inspirerend te zijn.