Skip to content Skip to navigation

Massale belangstelling voor UNITI expo 2020

Datum publicatie: 
maandag, 20 januari, 2020

Ruim 4 maanden voor de start van de vakbeurs UNITI expo, die van 26 tot 28 mei 2020 in Messe Stuttgart te Stuttgart (Duitsland) wordt georganiseerd, is reeds 95% van de totale beursoppervlakte ingenomen. Zo zijn er in de themazones 'Technologie, betalingen en logistiek' en 'Carwash en carcare' nog nauwelijks standen vrij. Voor de vierde maal op rij ziet het voornaamste Europese vakevent voor de brandstoffenretail en carwashindustrie trouwens het aantal exposanten en de beursoppervlakte toenemen. Ongeveer 80 exposanten zullen voor het eerst aan deze beurs deelnemen. UNITI expo beperkt zich niet tot de grenzen van Europa, zo bleek tijdens de voorbije edities. In 2018 bijvoorbeeld kwamen de bezoekers en exposanten uit 120 verschillende landen.
"Voor de komende editie verwachten we een forse toename van de capaciteit bezoekers uit regio's met een erg dynamische markt. Er is alvast veel belangstelling voor onze delegatiepakketten, die geïnteresseerde partijen toelaten om het event op een goed georganiseerde manier te bezoeken. Verder zijn we overtuigd dat we dit jaar meer professionals uit Latijns-Amerika, Azië en Rusland zullen aantrekken", benadrukt Ben Boroewitsch, sales executive van UNITI expo. "Het is onze bedoeling om onze exposanten te verbinden met interessante markten, projecten en/of contacten."

Klimaatvriendelijke mobiliteit neemt alvast een centrale plaats in op de komende editie van het vakevent. Door het succes tijdens UNITI expo 2018 krijgt het paviljoen met alternatieve brandstoffen een vervolg: deze zone zal ruim twee maal zo groot zijn als de vorige keer. Bovendien zal de bezoeker hier kennis kunnen maken met een ruim spectrum alternatieven en hun bijbehorende technologie, gaande van elektrisch aangedreven voertuigen over biobrandstoffen en CNG tot waterstof.
"Aangezien we in nauw contact staan met bedrijven, federaties, wetenschappers en politici op zowel nationaal als internationaal niveau, slagen we er in om snel trends en marktontwikkelingen te detecteren en deze in ons beursconcept te integreren. Op die manier kunnen we een hoge standaard en het succes van UNITI expo blijven garanderen", geeft Elmar Kühn, Managing Director van UNITI-Kraftstoff GmbH mee.
Een andere pijler tijdens UNITI expo 2020 isde digitalisering. Ook het tankstation kan er niet aan ontsnappen: traditionele tankkaarten worden vervangen door mobiele betaaloplossingen en loyaliteitssystemen, data en diensten worden in de cloud ondergebracht en noem maar op. Ook op dit gebied kan de bezoeker van 26 tot en met 28 mei 2020 de nieuwste evoluties ontdekken.

UNITI expo 2020 in het kort
Wanneer: Van 26 tot en met 28 mei 2020.
Waar: Messe Stuttgart, Stuttgart (Duitsland).
Openingstijden: Dinsdag en woensdag van 9u30 tot 18u. Donderdag van 9u30 tot 16u.
Meer info: Surf naar www.uniti-expo.de