Skip to content Skip to navigation

BigBrother doopt Benzinedag om in FuelDay for Retail

Datum publicatie: 
donderdag, 31 januari, 2019

Op 28 maart 2019 organiseert BigBrother voor de negende maal zijn jaarlijks congres. De opzet van het event blijft zoals voorheen: een dag vol boeiende presentaties van inspirerende sprekers die hun visie geven op de markt, aansluitend gevolgd door een walking dinner dat de mogelijk biedt om te netwerken en/of na te kaarten over de lezingen. Toch zal deze negende editie er anders uitzien dan gewoonlijk, want BigBrother besloot om enkele wijzigingen door te voeren.
“In de eerste plaats is er de naamswijziging: de Benzinedag heet voortaan de FuelDay for Retail. Hiermee beantwoorden wij aan de evoluties en ontwikkelingen op de brandstoffenmarkt. De naam Benzinedag verwijst uitsluitend naar fossiele brandstoffen, maar de actuele situatie op een tankstation is helemaal anders: daar wordt tegenwoordig een brede energiemix aangeboden. De nieuwe naam, FuelDay for Retail, dekt die lading veel beter. Bovendien constateren we dat tankstations en de foodretail steeds meer met elkaar zijn verankerd. Het aanbod voeding op een station wordt steeds breder en gevarieerder. In die optiek is het onze bedoeling om ons evenement te verruimen en ook ondernemers uit de (food)retail aan te spreken. Daarnaast willen we ons congres een internationaler karakter meegeven. Tijdens de voorbije 8 edities focusten we ons hoofdzakelijk op de Benelux-markt, voortaan willen we een meer Europees publiek aanspreken. Vandaar dat we besloten hebben om meer internationale sprekers te programmeren”, schetst Aart van Rooijen van BigBrother.

FuelDay for Retail vindt dit jaar plaats in de Pathé te Ede (Nederland). Het evenement start om 14u en het einde is voorzien rond 20u. BigBrother maakte alvast twee gerenommeerde namen bekend die op het congres zullen spreken, namelijk Cate Trotter en Rik Vera
“We zijn trots dat we dit jaar als enige event in Nederland Cate Trotter van Insider Trends mogen verwelkomen. In 2017 werd ze verkozen tot één van LinkedIn's 12 'Top Voices' in het Verenigd Koninkrijk en ze behoort ook tot de Top 20 Global Retail-influencers. Cate Trotter combineert unieke, krachtige inzichten met harde data en presenteert dit alles op een no-nonsense manier.
Rik Vera is dan weer auteur van de bestseller ‘Managers the day after tomorrow’ en wereldwijd een veelgevraagde keynotespreker. Hij adviseert tevens heel wat bedrijven over extreme klantentevredenheid. Tijdens zijn presentatie zal hij aangeven hoe je je als organisatie kan aanpassen aan het feit dat mobiliteit en retail tegenwoordig drastisch veranderen. Binnenkort maken we nog meer sprekers bekend. 
De dag wordt zoals gewoonlijk afgesloten met een walking dinner, die de deelnemers de gelegenheid biedt om na te kaarten of te netwerken. Voor meer informatie of om u in te schrijven kunt u surfen naar de website www.fuelday.nl”, aldus Aart van Rooijen.