Skip to content Skip to navigation

Sprekersprogramma Car Wash Show Europe raakt steeds meer ingevuld

Datum publicatie: 
maandag, 15 juli, 2019

De organisatie van Car Wash Show Europe maakte onlangs enkele nieuwe sprekers bekend die op woensdag 18 en donderdag 19 september 2019 een lezing zullen geven tijdens deze vakbeurs. Een eerste spreker die aan het programma werd toegevoegd is Brian Madderson, voorziter van de Britse Petrol Retailers Association. Hij komt op woensdag 18 september 2019 vertellen over hoe zijn vereniging, samen met de Britse overheid de strijd aangaat tegen de illegale carwashes in het Verenigd Koninkrijk. De presentatie van Madderson vindt plaats van 11u30 tot 12u in zaal 1.
Van 12u tot 12u30 geeft Haji Tehrani in zaal 2 een virtuele rondleiding in zijn Drive & Shine Car Wash. Deze is gelegen in South Bend in de Amerikaanse staat Indiana.
Vervolgens is het de beurt aan Cornelis Van De Pol van Mr. Wash Autoservice AG. Van 12u30 tot 13u komt hij in zaal 1 advies geven over het aantrekken, het ontwikkelen en het opleiden van kwalitatief personeel. Mr. Wash Autoservice behoort tot de grootste carwashbedrijven in Europa en zij weten ongetwijfeld over welke kwaliteiten een succesvolle carwashmedewerker zeker moet beschikken.
U kunt ook een virtuele tour bijwonen van de 2 sites van Waterway Car Wash. Bob Dubinsky zal een beeld schetsen van beide carwashes, die gelegen zijn in de rand rond Chicago. Hoewel beide sites zich slechts op 8 km afstand van elkaar, zijn ze erg verschillend. Voor deze presentatie moet u van 13u tot 13u30 in zaal 2 zijn.
Een laatste spreker op de eerste beursdag is Robert Andre van Sonny’s. Van 14u tot 16u zal hij in zaal 2 de geïnteresseerden vertellen hoe de omzet op hun carwashsites kunnen verhogen.

Ook op de tweede beursdag, namelijk donderdag 19 september, staan er diverse sprekers geprogrammeerd. Het startschot van de seminaries wordt gegeven door verantwoordelijken van carwashfederatie, zoals ICA, Bovag, BTG, PRA/UK en BBRV die elk een marktupdate van de situatie in hun desbetreffende land zullen presenteren. Dit gebeurt van 10u tot 11u in zaal 1.
Vervolgens zal Cornelis Van De Pol van 11u30 tot 12u in zaal 1 zijn uiteenzetting over het aantrekken van carwashmedewerkers herhalen. Een laatste spreker die werd aangekondigd is Alan Nawoj, oprichter van Beacon Mobile. Hij komt van 13u30 tot 14u in zaal 1 vertellen welke invloed vernieuwende technologie zoals geconnecteerde wagens op de toekomst van de carwashindustrie zullen hebben.