Skip to content Skip to navigation

Jochem Janssen nieuwe Managing Director bij WashTec Benelux BV

Jochem Janssen - Managing Director WashTec Benelux BV

WashTec Holding GmbH heeft Jochem Janssen benoemd als Managing Director van WashTec Benelux BV. Sinds 1 maart 2017 heeft Jochem een grondige kennismakings- en inwerkperiode doorlopen, zowel in Duitsland, België  en Nederland. Het managementteam van WashTec Benelux BV bestaat naast Jochem uit  Ger Heijnis (Service Directeur) en Rob Stook (Financieel Directeur). Met de komst van Jochem wordt de verdere professionalisering van WashTec Benelux voortgezet, waarbij de focus ligt op het vergroten van de klantgerichtheid, klanttevredenheid en het realiseren van groei.

Jochem Janssen maakte kennis met de gehele organisatie, van de directie tot en met het gehele productieproces. “Ik ben erg onder de indruk van het jonge en toch ervaren dynamische team waarmee WashTec zich klaarmaakt voor een innovatieve en succesvolle toekomst. Processen worden continu verbeterd, producten geïnnoveerd – zo worden er spectaculaire nieuwe producten verwacht – en liggen we op koers om onze ‘best in class’-ambitie op het gebied van service te verwezenlijken”, laat een enthousiaste Jochem Janssen weten.
Na zijn studie economie aan de Erasmus Universiteit vervulde Janssen diverse commerciële rollen. Eerst binnen KPN, waar zijn laatste functie Directeur Sales KPN Critical Communications was, later onder andere bij Koopman Interlight.