Skip to content Skip to navigation

Eerste spreker van Car Wash Show Europe is bekend

Datum publicatie: 
woensdag, 10 april, 2019

Op woensdag 18 september en donderdag 19 september, telkens van 10 tot 17 uur vindt Car Wash Show Europe 2019 plaats in De Kromhouthal in Amsterdam. Nieuw aan deze editie is dat ProMedia Group, uitgever van onder meer de vakbladen TankPro (online en magazine) en CarwashPro (online), het event organiseert in samenwerking met de Amerikaanse International Carwash Association (ICA). Zij voerden alvast enkele wijzigingen door aan het beursconcept. Eén daarvan is een locatiewijziging: de derde editie van Car Wash Show Europe wordt niet meer in beurscomplex RAI, maar wel in De Kromhouthal in Amsterdam gehouden. Het betreft volgens ProMedia Group een bijzondere locatie die een onmiskenbare ‘carwash-sfeer’ uitademt en zich vlakbij het bruisende centrum van de Nederlandse hoofdstad situeert.

In de Kromhouthal zullen carwashondernemers uit binnen- en buitenland gedurende twee dagen de nieuwste ontwikkelingen en de recentste innovaties in de carwashbranche kunnen ontdekken. Onder andere Ma-Fra, Mesa Coatings, Ergox, Caramba, Drainvac, ICT, Technovap, AxiPoint, Hydra-Flex, Morolite, Faritec, MTM Hydro, Sonny’s The Carwash Factory, Brushcom, WashTec, Kenotek, STI Conveyor Systems, Ace Carwash Systems, Lustra, Peco Carwash Systems, Blendco Systems, AVW Automatic Vehicle Wash, Washworld en Motor City Wash Works bevestigden al hun deelname.
Daarnaast vormt deze vakbeurs het ideale platform om te netwerken met collega’s, fabrikanten en toeleveranciers. Op de dag voor de beurs, namelijk dinsdag 17 september kunnen ze ook deelnemen aan een carwashtour doorheen Nederland.

Daarnaast werken beide organisatoren hard aan de samenstelling van een interessant lezingenprogramma. De eerste spreker ligt ondertussen vast namelijk Robert Andre,  verantwoordelijk voor de klantenservice bij Sonny’s The CarWash Factory. In zijn sessie vertelt hij carwashondernemers hoe ze hun omzet kunnen verhogen door hun bedrijfsvoering te optimaliseren. Andre stuurt een team experts aan die carwasheigenaren helpen om hun bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen. Deze professionals weten waar ze het over hebben: samen wasten de teamleden reeds meer dan 75 miljoen wagens en namen ze ruim 200 wasgelegenheden onder hun hoede. Andre is sinds 1998 actief in de carwashbranche en staat aan het roer van een Xtreme Xpress-vestiging waar jaarlijks 280.000 voertuigen worden gereinigd. .

Deze lezing vindt plaats op 18 september om 10.30 uur. In dit twee uur durende ‘New Investor Seminar’ zal Andre de carwashondernemers meer inzicht geven in hun bedrijfsvoering. Hij zal de deelnemers aan deze lezing onder meer informeren over het belang van de juiste locatiekeuze, de aankoop en het onderhoud van apparatuur,  de zeven meest voorkomende beginnersfouten, het optimaliseren van de operationele kosten en de huidige en de toekomstige carwashtrends.
Voor meer informatie of inschrijvingen kunt u terecht op www.carwashshoweurope.com