Skip to content Skip to navigation

Car Wash Show Europe strijkt opnieuw in Amsterdam neer

Car Wash Show Europe

In 2015 zakte de International Carwash Association voor het eerst naar Europa af om er een event te organiseren, namelijk Car Wash Show Europe.
De maiden editie vond plaats in het beurscomplex RAI te Amsterdam. De vakbeurs, de enige in Europa die zich exclusief tot de carwashsector richt, werd positief ontvangen en lokte meer dan 2.100 professionele bezoekers uit de verschillende hoeken van de wereld. Een tweede editie kon dan ook niet uitblijven en wordt georganiseerd van 25 tot en met 27 september 2017. De locatie blijft ongewijzigd, de beursruimte werd met dertig procent uitgebreid. Het event wordt georganiseerd in samenwerking met carwashfederaties uit België, Nederland en Duitsland, respectievelijk BBRV, BOVAG en BTG. De vakbeurs komt tegemoet aan de noden van de moderne carwashuitbater: een ruim aanbod producten en diensten waaronder diverse innovaties, een gevarieerd randprogramma dat je informeert over de nieuwste trends in de branche en talrijke mogelijkheden om te netwerken met andere professionals uit de sector. Naar verwachting zullen er meer dan 100 exposanten deelnemen aan de tweede editie. Alle standhouders worden ondergebracht in één beurshal, die in vergelijking met 2015 ruim 30 % groter is.

Niet enkel het product- en dienstenaanbod van Car Wash Show Europe zorgt dat een bezoek meer dan de moeite waard is. Ook de nevenactiviteiten vormen een duidelijke meerwaarde. Zo worden in het midden van de beurshal talrijke interessante seminaries gegeven. Zo zal de International Carwash Association een exclusieve studie over de Europese carwashconsument voorstellen, waarin de voornaamste trends en consumentenvoorkeuren in Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland en Zweden worden belicht. Een andere presentatie zal de gelijkenissen en contrasten tussen de Europese en Amerikaanse wasklant onder de loep nemen. Nog een opvallend seminarie behandelt de nieuwe autotechnologieën en hun impact op de carwash. Tot slot worden in een aparte ruimte de voornaamste nieuwigheden voorgesteld en kan de bezoeker de meest innovatieve producten belonen met een Car Wash Show Europe Innovation Award.

Car Wash Show Europe 2017

Wat: Internationale vakbeurs voor de carwashsector.
Waar: RAI in Amsterdam (Nederland).
Wanneer: Van 25 tot en met 27 september 2017.
Openingsuren: Op maandag en dinsdag van 10 tot en met 17 uur. Op woensdag van 10 tot 14 uur.
Toegangstickets: Dagpas: €29; 2-dagenpas: €39; 3-dagenpas: €45. Leden van de International Carwash Association ontvangen 2 tot 4 extra passen, naargelang hun lidmaatschap.
Meer info: Surf naar www.carwash.org/tcws-eu