Technologie

Nieuwe mobiliteitsapp

Shell Mobility
Shell Mobility Van Mossel Group

Van Mossel heeft haar aanbod aan mobiliteitsoplossingen uitgebreid dankzij de Shell Mobility Solutions app. Het is een handige tool die verschillende mobiliteitsdiensten op één plek samenbrengt.

Zo kan men er onder andere tickets en abonnementen voor het openbaar vervoer kopen, parkeerplaatsen betalen en deelfietsen of -auto’s huren. De applicatie berekent automatisch het voordeligste tarief voor een bepaald traject en biedt slechts één factuur voor alle mobiliteitsdiensten. Daarnaast worden alle uitgaven er in real time bijgehouden en kan de applicatie ingezet worden voor onder andere de implementatie van een mobiliteitsbudget.

Van Mossel België integreert vanaf 1/07 deze applicatie in haar zakelijke aanbod. Met de Mobility Solutions app biedt Van Mossel haar klanten de mogelijkheid om hun mobiliteitskosten te consolideren, administratieve processen te stroomlijnen en duurzaamheid te bevorderen voor hun werknemers.

Over Van Mossel Automotive Group

Van Mossel Automotive Group is in 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. De groep telt 459 vestigingen verspreid over de Benelux, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Ze omvat dealerships van maar liefst 43 automerken. Jaarlijks worden er ruim 180.000 nieuwe en gebruikte auto’s verkocht. De schadeherstelbedrijven bieden landelijke dekking in zowel België als Nederland.

Leasevloot

Daarnaast behoort International Car Lease Holding, met een leasevloot van 120.000 voertuigen, tot het bedrijf. Hieronder vallen de leaselabels Van Mossel Autolease, J&T Autolease, DirectLease en Van Mossel Westlease. Ruim 6.700 medewerkers werken met passie voor de groep en realiseren een jaarlijkse omzet van €6,3 miljard.

Grootste speler

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group, de grootste speler op de automotive markt in de Benelux, heeft als doel dé mobiliteitsaanbieder in de breedste zin van het woord te zijn. Dankzij de integratie van de mobiliteitsapp van Shell verrijkt de groep haar scala aan mobiliteitsoplossingen.

.

Auteur: Matthias Vanheerentals