Verzekering

Tips om je als carwashuitbater te verzekeren

ongeval carwash Denderleeuw
Het ongeval zorgde voor veel schade Foto: Carwash Becque

Enkele weken terug vond een ongeval plaats bij Carwash Becqué in Welle (Denderleeuw). Maar hoe moeten we ons als carwashuitbater nu het best verzekeren tegen dergelijke risico’s? We staken ons licht op bij Renate Hufkens van verzekeringsmaatschappij Baloise.

De feiten zijn ondertussen algemeen bekend : een oudere dame gaf per ongeluk gas in de carwash, en reed tegen een droger en veroorzaakte zo mogelijk voor 100.000 euro schade. Een verzekeringskwestie dus. Naar aanleiding van het incident in Denderleeuw contacteerden we verschillende verzekeringsmaatschappijen met de vraag hoe dergelijke schadegevallen nu moeten afgehandeld worden. Renate Hufkens van verzekeringsmaatschappij Baloise, geeft alvast enkele tips.

Verder lezen?

Registreer nu om meer gratis artikelen te lezen.

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Matthias Vanheerentals