Overname

S&G Carwash wordt B’eauwash

S&G Carwash wordt B'eauwash
B'eauwash is er klaar voor foto: B'eauwash

B’eauwash heeft sectorgenoot S&G Carwash uit Zele overgenomen. Achter B’eauwash schuilt ondernemer Dennis Van Dooren (met een verleden bij Porsche en Mertens), die ook al een selfwash in Zwevegem uitbaat.

Sinds 1 juni 2024 is de naam van S&G Carwash gewijzigd in B’eauwash Zele. Er werden ook vernieuwingen doorgevoerd. In de wereld van carwash staat de technologie niet stil. De huidige installatie (EVO hybride washsysteem van CHRIST) werd voor het eerst geplaatst in Zele 2016 en is daarom toe aan enkele vernieuwingen. Sinds 21 juni 2024 is de vernieuwde carwash terug open.

Gewijzigde inrit

De inrit van de carwash werd gewijzigd. De inrit werd op de Drukkerijstraat of achterkant van het gebouw geplaatst, wat voor een betere doorstroming van het verkeer zorgt. Sinds 22 juni 2024 is de carwash ook open van 9 tot en met 12 uur.

Veel ervaring

Dennis Van Dooren  heeft reeds jaren ervaring opgebouwd in de wereld van de automotive: van SAAB tem Porsche als verkoper en was de laatste 4 jaar verkoopsdirecteur bij Mertens (de gekende Audi – Volkswagen – CUPRA – Skoda – SEAT en Yamaha-groep uit het Waasland en de Denderstreek, recent overgenomen door Van Mossel).

Ondernemerschap

Het ondernemersbloed borrelde op toen deze opportuniteit op zijn pad kwam. “De huidige eigenaars gaven aan dat ze een overnemer zochten en gezien ik de regio ook goed ken, was het enkel een kort cijferspel om de zaak te beklinken”, zegt Dennis Van Dooren. “De basis is zeer degelijk bij deze carwash en door de goede locatie is het groeipotentieel voor consumenten én bedrijven enorm.”

Lanceringsweekend

Het lanceringsweekend van B’eauwash vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 juni. Dit openingsweekend omvatte DJ-optredens van jong talent, een ongeziene waspas-actie en alle klanten krijgen het beste wasprogramma  aan een super voordelige prijs van 12 euro.

Auteur: Matthias Vanheerentals