Skip to content Skip to navigation

CTW installeert Valina Pilot bij Gabriëls carwash

Valina Pilot

Gabriëls beheert meer dan 90 tankstations in België, waarvan er enkele zijn uitgerust met een selfcarwash die door CTW cleaning werd geïnstalleerd. Op deze sites heeft CTW cleaning/Antenor een betaalkiosk geplaatst, die betalingen accepteert via cash geld en bankkaartsystemen en tevens jetons verdeelt die gebruikt kunnen worden in de carwash.

De Valina bestaat uit 2 methodes:

Deal met supermarktgigant Kroger bezorgt EG Group stevige voet aan de grond in USA

EG Group

De Britse exploitatiemaatschappij EG Group heeft in de USA een megadeal gesloten met de Amerikaanse supermarktketen Kroger voor een bedrag van 2,15 miljard dollar. Hiermee krijgt EG Group groen licht voor de uitbating van niet minder dan 762 convenience stores, verspreid over 18 staten in de USA.  De shops zullen echter onder hun eigen kleuren mogen uitgebaat worden.

PepsiCo verlengt wereldwijde samenwerking met UEFA Champions League

PepsiCo - UEFA Champions League

PepsiCo heeft vandaag aangekondigd dat het de samenwerking met de UEFA Champions League voor drie jaar verlengt. Zes van de toonaangevende wereldwijde merken van PepsiCo zullen de internationale competitie ondersteunen tot en met de finale van de UEFA Champions League in 2021, waarbij het Pepsi® handelsmerk, inclusief de merken Pepsi MAX, Lay's en Gatorade, een leidende rol in de samenwerking zullen blijven nemen.

Steven van Belleghem gastheer van de Benzinedag

Steven van Belleghem

Wat wil de tankstation bezoeker van de toekomst? En welke keuzes moet je dan vandaag als ondernemer maken? Op die vragen geeft topspreker en auteur Steven van Belleghem een antwoord tijdens de Benzinedag van BigBrother op donderdagmiddag 22 maart in Ede. Onlangs verscheen zijn nieuwste boek: Customers the day after tommorrow. Steven is dit jaar de gastheer van de Benzinedag.

Grondige facelift voor site Group Bruno Tessenderlo

Group Bruno

Aan de Hyundailaan in Tessenderlo opent eind dit jaar een totaal vernieuwde Group Bruno site, met naast het tankstation eveneens een foodcorner, carwash, autoverhuur en een beveiligde parking voor vrachtwagens. De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt zo’n 880 m². Naast een ruime shop met verbruikszaal op het gelijkvloers, zullen op de eerste verdieping 11 slaapruimtes voor truckchauffeurs worden ingericht. In totaal zullen 55 chauffeurs er tegelijk terechtkunnen. Het totale kostenplaatje van het megaproject bedraagt 6,5 miljoen euro.

Steven Dhondt richt Smart Wash op

Steven Dhondt

“Smart Wash is een bedrijf dat ik eigenhandig heb opgestart. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan in loondienst, heb ik besloten om op zelfstandige basis te werken. Ik adviseer (potentiële) carwashondernemers en help ze om de juiste machine voor hun uitbating te kiezen. Ook bij de keuze van toebehoren kan ik hen met advies bijstaan. Omdat ik zelf een perfectionist ben, werk ik voor totaalprojecten samen met Eco-wash Systems en Istobal, twee bedrijven die specialist zijn in wat ze doen.

JTI 9de jaar op rij Top Employer in België

Top Employer

Het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd. Voor het 9de jaar op rij werd JTI (Japan Tobacco International), gekend van zijn wereldwijde merken Camel en Winston evenals de recent gelanceerde e-sigaret Logic Pro, bekroond als Top Employer in België. Het bedrijf behoort hiermee tot de top 10 van Top Employers in ons land. Dit is een erkenning voor het uitstekende personeelsbeleid en de arbeidsvoorwaarden van het bedrijf.